tisdag, december 11, 2007

Va blidde det då?

Janno och jag har haft en väldigt mysig helg. Det var så gott att bara vara tillsammans, känns som evigheter. Vi kollade en del på skidor men fick en hel del gjort också.

I lördags plockade vi ut Jannos samlingar ur rummen som ska bli vår sängkammare. Janno plockade också iordning i skrubben mellan kontoret och salongen. Jag plockade iordning på mina pocketböcker.

Vi bar in hörnskåpet jag köpte på Utropet för några helger sedan och ställde det i salongen. Det är så extra fint eftersom det har rundad front och inte platt. Så nu står soffan i Karl Johan stil under fönstret som vätter mot väster med matsalsbordets ena kortsida mot sig. Hörnskåpet står i hörnet ut mot hallen och shagg möblemanget kommer att stå mot fönstret som vätter mot söder. Det blir bra.

Våran TV har börjat krångla, helt plötsligt stänger den av sig. Janno hade tagit hem en TV från tippen för några veckor sedan för att göra iordning till Kjell; den fick nu bli vår TV. På-knappen har gått sönder så den håller sig inte kvar utan den sitter nu fast med en tändsticka. Högtalarna blev det glapp i så vi har kopplat ett par datorhögtalare till TV'n.

Janno satte också in en lampsladd till taklampan så nu kan vi tända den. Han kopplade också om så att vi nu kan stänga av all ström till TV'n och DVD-spelarna med en knapp men det finns fortfarande ström till lamporna. Finfint.