fredag, maj 02, 2008

Idag regnade det så det blev ingen sågning. Jag, Janno och Angela åkte till Spången. Janno och jag valde några olka gröna färger att testa till väggarna och vi fick också med oss en duk att sätta på väggen, kallad problemlösaren, som gör att vi inte behöver bredspackla väggarna. Vi köpte också grundfärg så att problemlösaren verkligen fäster.

Vi satte upp den sista tretex skivan igår kväll och ioch med det så drog vi elkabeln upp till taket innanför den.

Vi tog också en sväng in till Falköping för att göra ärenden och försöka hitta strömbrytare och eluttag i gammaldags stil. Vi gick in på lampaffären vid busscentralen - ett ställe jag inte visste existerade. En helt underbar butik. De hade inga kontakter hemma men hade en broschyr på Eljo Renova serien. Kanske en aning mer plastig än jag hade hoppats på men priset är hyfsat. Vi ska ta hem elektrikern och komma överens om vad vi behöver så att vi kan beställa.

Vi hittade också taklampor till sovrummet. En plafond med meanderslinga, rätt lik den vi hade i sovrummet i lägenheterna. Dessa är dock bruntonade och passar därför bättre mot det vita taket i sovrummet. Toppen!